VARAINHANKINTAA MASKIEN AVULLA

Kotimaisten, kolmikerroksisten ja kankaisten kasvomaskien avulla tehtävä varainhankinta on vaivaton ja ajan henkeen sopiva tapa tehdä varainhankintaa joukkueellesi/seurallesi tai luokallesi. Maskien käytöllä voidaan suojata ympärillä olevia ihmisiä pisaratartunnoilta, koska ne estävät pisaroiden leviämistä ympäristöön.*

Maskiksi -kasvomaskit on kotimainen valinta, maskien päällyskankaat tulostetaan ja maskit ommellaan Suomessa.

Käyttämämme kankaat ovat ihoystävällisiä ja turvallisia. Puhdistuksen voit suorittaa keittämällä maskeja kiehuvassa vedessä pienellä

määrällä pesuainetta, tai pesemällä ne 60-90 asteessa pesupussia käyttäen.

Maskeissa on muotoiltava nenäklipsi, jonka avulla maski istuu paremmin ja saat siitä tiiviimmän. Maskia voi tarvittaessa pienentää myös mukana tulevilla, korvaystävällisillä silikonikiristimillä, jolla saat kuminauhat sopivaan kokoon.

Maskit ovat helppo tapa kerätä varoja

Uniikkien ja kauniiden kasvomaskien myynnistä tilitetään 3€ per maski myyntikoodin perusteella suoraan joukkueellesi tai luokallesi, eli jos koodilla myydään esimerkiksi 100 maskia, niin joukkueelle/seuralle/luokalle tilitetään lyhentämättömänä 300€.

Kampanjaan kuuluu kaikki verkkokaupastamme löytyvät kuosit ja lisäksi voimme tarjota luokan omalla kuosilla olevan maskin, jonka voi myös tilata maskiksi.fi -verkkokaupasta samaa koodia käyttäen.

Yhteydenotot:

asiakaspalvelu@maskiksi.fi tai 045 226 2236 (Toni)

***Kankainen kasvomaski ei ole henkilösuojain, eikä se anna varmaa suojaa COVID-19-virukselta.

Maskit eivät ole virallisia hengityssuojaimia, henkilösuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia.***

MASKIT SEURAN / JOUKKUEEN OMALLA KUOSILLA