Kasvomaski Hiekka Nature N010

Toimitusaika: 5 päivä(ä)

Kuvaus

Hiekka, tuo monen asian perusaine. Tässäkin kasvomaskissa se näyttelee valtaosaa maskin ulkoasusta. Tämä klassisen tyylikäs hiekanvärinen maski on osa yksiväristä ja syksyistä Nature -maskimallistoamme. Neutraali väri mahdollistaa sen yhdistämisen mihin tahansa asukokonaisuuteen.


Nämä kasvomaskit ovat keitettäviä ja pestäviä, monikerroksisia malleja, jotka sisältävät lisäksi taskun erilliselle suodatinosalle. Maskeissa on muotoiltava nenäosa, jonka avulla maski istuu paremmin ja saat siitä tiiviimmän. Paksumpi nenäosa estää myös tehokkaasti silmälasien huurtumista. Käyttämämme kankaat ovat ihoystävällisiä ja turvallisia. Puhdistuksen voit suorittaa keittämällä maskeja kiehuvassa vedessä pienen pesuainemäärän kera tai 90 asteella pesukoneessa.


Kasvomaski ei ole henkilösuojain, eikä se anna varmaa suojaa COVID-19 -virukselta. Se estää kuitenkin pisaroiden leviämistä käyttäjän hengitysteistä. Tämä suojaa ympärilläsi olevia ihmisiä pisaratartunnalta mikäli olet esimerkiksi oireeton taudinkantaja. Maskia ei tule käyttää olosuhteissa, joissa vaaditaan hengityssuojainta, sillä kankaiset

kasvomaskit eivät ole virallisia hengityssuojaimia, henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia.

Palaa kohteeseen Etusivu