PLUSPAKETTI, 3 tyylikästä maskia

(1 kpl = 13,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 5 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä paketti sisältää kolme eri maskia verkkokaupastamme ja on siten valmis paketti lahjaksi.

Paketin sisältämät maskit ovat suosikkituotteemme Musta Nature N001 sekä kaksi uutuutta: Musta Kuvioitu W001 ja Harmaa Villa W002. Tämän paketin maskit on suoraan plus-kokoisia, eli istuu isommallekin miehelle.


Kotiin toimitettuna hinta ainoastaan 45,90e!


Nämä kasvomaskit ovat keitettäviä ja pestäviä, monikerroksisia malleja, jotka sisältävät lisäksi taskun erilliselle suodatinosalle. Maskeissa on muotoiltava nenäosa, jonka avulla maski istuu paremmin ja saat siitä tiiviimmän. Paksumpi nenäosa estää myös tehokkaasti silmälasien huurtumista. Käyttämämme kankaat ovat ihoystävällisiä ja turvallisia. Puhdistuksen voit suorittaa keittämällä maskeja kiehuvassa vedessä pienen pesuainemäärän kera tai 90 asteella pesukoneessa.


Kasvomaski ei ole henkilösuojain, eikä se anna varmaa suojaa COVID-19 -virukselta. Se estää kuitenkin pisaroiden leviämistä käyttäjän hengitysteistä. Tämä suojaa ympärilläsi olevia ihmisiä pisaratartunnalta mikäli olet esimerkiksi oireeton taudinkantaja. Maskia ei tule käyttää olosuhteissa, joissa vaaditaan hengityssuojainta, sillä kankaiset

kasvomaskit eivät ole virallisia hengityssuojaimia, henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia.